Gratis adverteren api

 

TAT beroepsopleidingen

TAT beroepsopleidingen
Prijs:
€ 0.00
Bekeken:
2665 keer sinds 04-11-2015, 15:47:43
Telefoon:
Niet beschikbaar
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Heb jij er altijd al van gedroomd om in de luchtvaartsector te werken? Dan ben je bij TAT beroepsopleidingen aan het goede adres. TAT beroepsopleidingen verzorgt opleidingen voor stewardess, grondstewardess en luchtvaartdienstverlener. TAT helpt jou om die droom waar te maken.
De opleidingen van TAT zijn met verschillende professionals uit de luchtvaartbranche samengesteld. Je krijgt les van docenten die zelf werkzaam zijn in de luchtvaart en je dus van alle nodige kennis kunnen voorzien. De opleidingen van TAT zijn al binnen een half jaar tot een jaar af te ronden!
De opleidingen van TAT beroepsopleidingen zijn CRKBO-erkend. Hierdoor zijn onze studenten inmiddels werkzaam bij verschillende internationale luchtvaartmaatschappijen in het binnen- en buitenland.
Bij TAT hoef je niet te wachten met het starten aan een opleiding. Er start maandelijks een nieuwe klas. Nieuwsgierig geworden naar één van de opleidingen? Bel dan naar 072-74301222 o9f mail naar info@tatberoepsopleidingen.nl voor meer informatie!

Foto`s

Geen afbeeldingen gevonden.

Ook hier adverteren(tip)