Gratis adverteren api

 

online studeren

online studeren
Prijs:
€ 0.00
Bekeken:
3333 keer sinds 01-12-2015, 15:13:23
Telefoon:
Niet beschikbaar
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Ben jij op zoek naar een betaalbare, flexibele opleiding tot rijinstructeur of transportmedewerker? Lees dan snel verder!
OnlineStuderen.com is sinds 1996 dé thuisopleider als het gaat om de rijschool- en transportbranche.
Bij OnlineStuderen.com kan je op beginnen met een opleiding op het moment dat het joú uitkomt en studeren op door jou gekozen dagen en tijdstippen. De opleidingen zijn goed te combineren met een andere baan of een gezin doordat je niet naar een opleidingslocatie hoeft om lessen te volgen. Hierdoor hou je tijd over.
Als je aan een opleiding begint, krijg je een persoonlijke mentor toegewezen. Bij deze mentor kan je terecht met al je vragen. Je staat er dus niet helemaal alleen voor!
Een groot deel van de opleiding gaat via het web. Als je een opleiding van OnlineStuderen.com volgt, kan je gebruik maken van de app Memotrainer op je smartphone. Deze app geeft je iedere dag 5 oefenvragen die je overal en op ieder tijdstip kan beantwoorden. Zo ben je toch iedere dag even bezig met studeren!
Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op! Dit kan telefonisch op 030-6042415 of door een mail te sturen naar info@onlinestuderen.com

Foto`s

Geen afbeeldingen gevonden.

Ook hier adverteren(tip)